Workshops

Persoonlijk Make-upadvies

Je kan bij mij voor een “persoonlijk make-up advies”  een afspraak maken. We gaan dan samen kijken welke make-up er bij je gezicht en persoonlijkheid past. Als je naar huis gaat kun je bij jezelf een mooie dag en avond make-up aanbrengen. Wil je leren dit met je eigen make-up te doen of juist een keer andere producten gebruiken? Het kan allemaal. Deze afspraak is helemaal naar eigen wens aan te passen. 

 

€ Op aanvraag

Workshops

Joey visagie biedt meerdere leuke make-up workshops. In mijn studio of op locatie.

Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag, vriendinnenuitje of bedrijfsuitje. Workshops zijn te boeken vanaf 4 personen.

 

Touch of Glam    (Basis, 2 a 2.5 uur)     Vanaf €35,00 pp

 

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers gaan we aan de slag om stap voor stap een mooie make-up aan te brengen. Foundations, poeders en oogschaduw het komt allemaal aan bod. Of je nu een beginner of gevorderde make-upper bent? Jong of oud? Deze make-up workshop is leuk en leerzaam voor iedereen.

 

Femme Fatale (gevorderd 2,5 a 3 uur)  Vanaf €40,00 pp

 

Tijdens deze Make-up workshop behandelen we kort de basis. De nadruk van deze workshop ligt vooral op het shapen en highlighten, een mooie smokey eye, en we maken het plaatje compleet met een mooi setje valse wimpers. Uiteraard hoort hier ook koffie, thee en wat lekkers bij.

Omdat de nadruk bij deze workshop ligt op het shapen/contouren en smokey eye met nepwimpers behandelen we de basis make-up maar kort. Het is daarom handig als je wel enige basis kennis hebt van het opmaken/make-up.

 

Kinderworkshops/feestje (t/m 12 jaar, 1 a 1,5 uur)    vanaf €9,50 pp

 

Lekker tutten met je vriendinnen en allerlei spulletjes uitproberen. Een maskertje aanbrengen en de nageltjes lakken. En natuurlijk aan de slag met oogschaduw, lipstick, gloss, en glitters. Iedereen word tijdens de kinderworkshop voorzien van ranja en lekkers. Deze workshop is aan te passen naar leeftijd en wensen.

 

 

Liever een make-up workshop op maat? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.